0

Замяна и връщане на продукт

Онлайн магазин Мона Лиза  Ви дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупения продукт или има несъответствия с условията за продажба, да го замените или върнете в срок от 10 ( десет ) дни от датата на доставка на поръчката Ви.

Условия за замяна и връщане

Продуктите трябва да са в добър търговски вид ( да не са носени, зацапани и др. ), с етикет и оригинална опаковка както и придружаващите ги документи. Замяната на продукта и възстановяване на сумата от закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след потвърждаване на нейната цялост. Връщането се извършва като пратка с наложен платеж за Ваша сметка!

Изпращане на продуктите

Преди да изпратите пратката, моля свържете се с нас на тел: 0887 240 947 за да организираме бърза замяна на продукта или възстановяване на сумата.

При замяна на продукт с друг размер, цвят или друг модел, транспортните разходи са за сметка на клиента в двете посоки. При връщане на продукт за възстановяване на сума, транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента. Връщането на суми става САМО по банков път, по сметка посочена от клиента.