0

Замяна и връщане на продукт

Онлайн магазин Мона Лиза  Ви дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупения продукт или има несъответствия с условията за продажба, да го замените или върнете в срок от 10 ( десет ) дни от датата на доставка на поръчката Ви.

Условия за замяна и връщане

Продуктите трябва да са в добър търговски вид ( да не са носени, зацапани и др. ), с етикет и оригинална опаковка както и придружаващите ги документи. Замяната на продукта и възстановяване на сумата от закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след потвърждаване на нейната цялост. Връщането се извършва като пратка с наложен платеж за Ваша сметка!

Изпращане на продуктите

Преди да изпратите пратката, моля свържете се с нас на тел: 0887 240 947 за да организираме бърза замяна на продукта или възстановяване на сумата.

При замяна на продукт с друг размер, цвят или друг модел, транспортните разходи са за сметка на клиента в двете посоки. При връщане на продукт за възстановяване на сума, транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента. Връщането на суми става САМО чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.